Ennen kuin tulet


Voit tulla kiipeilemään aikaa varaamatta, milloin vain. Säästät hieman aikaa, jos tutustut käyttösääntöihimme ja allekirjoitat ne jo ennen saapumista. Jos seurassasi on alle 18-vuotiaita lapsia, huoltaja allekirjoittaa säännöt lasten puolesta. Alle 14-vuotiaat lapset eivät voi kiipeillä ilman aikuisen läsnäoloa. Tutustu Covid-19 -ohjeisiimme ennen saapumista.

Seinäkiipeilijöiden tulee suorittaa varmistustesti. Yläköysitestin tekemiseen ei tarvitse varata aikaa. Lead-testin tekijän tulee varata aika etukäteen.

Henkilökuntamme on paikalla sinua varten. Autamme varusteiden valinnassa, ohjamme alkuun ja annamme vinkkejä kiipeilyyn. Kysy rohkeasti!

Jos sinulla on terveyteen liittyviä asioita, joiden takia epäilet, sopiiko kiipeily sinulle, keskustele lääkärisi kanssa. Yleensä kiipeilylle ei ole estettä, kunhan löydämme yhdessä sinulle sopivat reitit ja harjoitteet kiipeilyyn. Kerrothan meille ennen kiipeilyä, jos olet raskaana, sinulla on diabetes tai muu tajuntaan vaikuttava sairaus, tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinsairauksia tai rajoitteita.

Tiedotamme hallin ajankohtaisista asioista Instagramissa ja Facebookissa.

 
kortit(1).png

SEINÄKIIPEILYALUEEN SÄÄNNÖT

1. Omatoiminen seinäkiipeilyn harrastaminen köysivarmisteisilla seinillä Nekalassa edellyttää, että olet suorittanut kansallisen varmistuskortin ja varmistuskortti on näkyvillä valjaissa.

2. Köysikiipeilytaitoja kuten kiipeilykaverin varmistaminen saa kiipeilyhallissamme opettaa vain henkilökunta.

3. Aukioloaikojen ulkopuolella ei saa kiivetä köysivarmiseisella (itsevarmistavat ja yläköysilinjat) seinällä yksin.

4. Jos näet vaaratilanteita tai toimintaa, joka on sääntöjen vastaista, ilmoitathan siitä henkilökunnalle.

5. Henkilökunnalla on vastuu puuttua kiipeilijöiden toimintaa, jos se vaarantaa muiden turvallisuuden tai jos se on sääntöjen vastaista.

Turvallista kiipeilyä!

 

Follow

  • Google Places
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook

Contact

Nekala: 010 4204422 / Lielahti: 010 4204421

Address

©2020 by Tampereen Kiipeilykeskus Oy