Hlokunta ryhmakuva.jpg
 

TK-tiimi

Tervetuloa TK:lle! Meille asiakkaidemme viihtyminen ja turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Tulethan siis kysymään, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Suoritamme joka vuosi ensiapu- ja turvallisuuskoulutuksen ja jokainen Nekalassa työskentelevä työntekijä on suorittanut kiipeilytilanvalvoja -koulutuksen.

Meidät tavoittaa parhaiten Facebookin messengerissä, instagramissa, puhelimitse aukioloaikojen puitteissa ja sähköpostilla info@tampereenkiipeilykeskus.fi . Valmennuksiin liittyvät kysymykset voi laittaa myös suoraan vastuuohjaajille etunimi@tampereenkiipeilykeskus.fi.

Anna

Asiakaspalvelu, viestintä & boulderkurssit

Kiipeily on mulle rakas harrastus, johon syttyi kipinä 2012. Kiipeilyn parissa työskennellessä parasta on innostuksen näkeminen asiakkaissa. Olen myös muusikko ja opiskellut teatterimusiikkia ammattikorkeakoulussa.

Päivi

Hieronta & kiipeilykurssit

Aloitin kiipeilyn 2005, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kiipeilyssä hienointa on lajin elämyksellisyys, kauniit maisemat ja ulkoilmaelämä. Koulutukseltani olen hieroja, luonto- ja eräopas, Suomen kiipeilyliiton auktorisoima kiipeilyohjaaja (KO) sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

Mikko

Asiakaspalvelu, reitit & kiipeilyvalmennus

Kiipeilyharrastus ohjasi minut TK:lle töihin 2014. Vastaan Nekalassaturvallisuusasioista ja nuorten sekä aikuisten kiipeilyvalmennuksesta. Olen koulutukseltani liikunnan ohjaaja ja kiipeilytilan valvoja -kouluttaja.

Saara

Asiakaspalvelu & ryhmänohjaus

Aloitin kiipeilyn kiipeilykerho Tekiilan kautta 2016, ja lajista tuli nopeasti rakas ja tärkeä osa elämääni, jonka parissa toivoin myös työllistyväni. Tämä haave toteutui joulun alla 2018, kun aloitin työt Nekalan TK:lla. Suoritan samalla loppuun sosiaalipsykologian maisterinopintoja Tampereen yliopistolla. Kiipeilyssä parhaita juttuja ovat siihen liittyvä luontosuhde, huikeat ihmiset, pelkojen voittaminen ja se, kuinka treenin ja pitkäjänteisyyden myötä mahdottomalta tuntuneet asiat muuttuvat mahdollisiksi. Kaikista näistä pääsin viime kesänä nauttimaan trädikiipeilyn parissa. Olen myös vastuukouluttaja ja kiipeilytilan valvoja -kouluttaja.

Pinja

Asiakaspalvelu & vastuuohjaaja lasten ja nuorten valmennusryhmät

Kiipeily on minulle vielä melko uusi tuttavuus. Omin harrastustaustani löytyy nuorempaa kilpauinnin puolelta, mutta tällä hetkellä ainoa tavoitteeni on haastaa kehoani erilaisilla liikuntamuodoilla. Päädyin TK:lle töihin rakkaudesta liikuntaa ja ihmisten liikuttamista kohtaan. Työskentelen myös ryhmäliikunnanohjaajana sekä personal trainerina ja suoritan wellness-tradenomin opintoja. Vastaan TK:lla lasten ja nuorten valmennustoiminnasta sekä olen Lielahden ryhmien toinen ohjaaja. Kiipeilyssä kivointa on jatkuva mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta.

Rami

Asiakaspalvelu & ryhmänohjaus

Kokeilin kiipeilyä ensimmäisen kerran 2010 TK:n avajaisissa, ja sen jälkeen lajista on muodostunut minulle elämäntapa. 
Kiipeily tarjoaa loputtomasti uusia haasteita ja tilaisuuksia omien heikkouksien kehittämiseen ja toisaalta omien vahvuuksien hyödyntämiseen. 
Reittien monimuotoisuus ja loputtomat uudet haasteet sekä uudet maisemat Suomessa ja maailmalla tekevät lajista minulle erityisen kiehtovan. Nähdään TK:lla!

Tommi

Reittivastaava & asiakaspalvelu

Kiipeilyn aloitin 2003 syksyllä. Kiipeilyssä minua kiehtoo lajin jatkuva tekninen uusien asioiden oppiminen, seikkailullisuus, yhteys luontoon ja yksilöllisyys.
Työssä uusien kiipeilyreittien rakentaminen on kaikkein antoisinta sekä ilo jota laji kanssaihmisille antaa. Vastaan kaikesta kiipeilyreitteihin liittyvästä molemmissa halleissamme.

Reetta

Ryhmänohjaus

Aloitin kiipeilyn kymmenisen vuotta sitten työkaverin yllyttämänä. Ensikokeilun jälkeen totesin, ettei laji sovi minulle, mutta parin kerran jälkeen innostus kuitenkin iski. Kaiken sortin kilpailua ja ryhmäliikuntaa kammoavana kiipeilyssä on mahtavinta, että sitä voi tehdä myös täysin tavoitteetta ja omalla tyylillään, ja se on silti hauskaa. Lajin luovuus ja se, että liikuntaa tulee "vahingossa" leikin lomassa oli varmaankin minulle motivoivin tekijä. Satunnaista jääkiipeilyä lukuun ottamatta pidän tällä hetkellä eniten siististä sisäkiipeilystä köysillä sekä helposta vuorikiipeilystä Himalajalla ja Kalliovuorilla. Päädyin TK:lle suoritettuani köysitoiminnanohjaajan koulutuksen noin vuonna 2011. Minusta kiipeilyohjaustyössä on hauskinta uusien ihmisten tutustuttaminen lajiin - se, kun huomaa, että joku ylittää itsensä ja voittaa korkeanpaikan pelkonsa. Olen Suomen kiipeilyliiton auktorisoima köysitoiminnanohjaaja (KTO).

Emma

Toimitusjohtaja, kalliokiipeilykurssit

Aloitin kiipeilyn seinäkiipeilykurssilla 2011 ja laji vei minut mennessään. 2014 sain TK:lta paikan kiipeilynohjaajana ja pikkuhiljaa olen ottanut enemmän vastuuta TK:n toiminnan pyörittämisestä. 2018 aloitin toimitusjohtajan tehtävässä. Kiipeilyssä nautin eniten ongelmanratkaisusta ja itseni haastamisesta  - olipa haaste sitten hallilla tai vuorilla. Olen hallintotieteiden maisteri ja Suomen kiipeilyliiton auktorisoima kalliokiipeilykouluttaja (KKK). Suoritin työn ohessa 2019 johtamisen erikoisammattitutkinnon. Tavoitat minut arkisin klo 10-18: Soitto/WhatsApp 050 568 8441 tai spostilla emma@tampereenkiipeilykeskus.fi.

Niina

Asiakaspalvelu & ryhmänohjaus

Olen Niina, mutta Ninniksi useimmat minua kutsuvat. Aloitin kiipeilyn vuonna 2018 TK:n yläköysikurssilta. Kiipeilyharrastus on tarjonnut valtavasti uuden oppimista, itseni ylittämistä sekä suuresti ilahduttavia onnistumisen kokemuksia. Ulkokiipeilyn myötä olen päässyt lisäksi tutustumaan moniin hämmästyttävän hienoihin luontokohteisiin. Kiipeilyssä nautin lämpimillä keleillä eniten sportista ulkosalla, sillä siinä yhdistyvät minulle rakkaat asiat – luonto, eväsretkeily(!) sekä kiipeily. Aloitin TK:lla työt nyt syksyllä 2020 ja minut onkin mahdollista tavata silloin tällöin tiskin takaa sijaistamasta. Kiipeilyyn liittyvän tekemisen ja muiden, pääasiassa luonnossa oleskeluun keskittyvien harrastusten ohella työskentelen ensihoitajana ambulanssissa. Tulevaisuudessa toivon kiipeilyn mahdollistavan minulle uusia jännittäviä seikkailuita ja mottoani noudattaen – aina kannattaa mennä.

Oona

Asiakaspalvelu

Olen aloittanut oman treenaamisen 2006 lasten ja nuorten valmennusryhmäläisenä ja ollut toiminnassa mukana siitä lähtien. Lasten ja nuorten valmennustoiminnasta olen ollut päävastuussa 2012 lähtien, ensin Kiipeilykerho Vertikaalin ja nyt TK:n. 
Lasten ja nuorten kanssa työskentelyssä parasta on nähdä heidän kehittyvän ja iloitsevan onnistumisistaan!
Opiskelen päätoimisesti Tampereen yliopistossa kirjallisuustiedettä sekä aineen- ja luokanopettajan opintoja.

Harri

Asiakaspalvelu & ryhmänohjaus

Hannula, H, H1. Ensimmäinen hoo tarkoittaa etunimeä Harri, toinen hoo ja ykkönen eteläafrikkalaisella asteikolla ilmaistua greidiä, jonka haluaisin olevan perusvarma suoritustasoni alalajista riippumatta. Vaikka ehkä näytänkin metsurilta, harjoittamani elinkeino ei ole metsätalous vaan ohjelmistosuunnittelu, tarkemmin määriteltynä bugien kyhäily. TK:lla sijaistan asiakaspalvelussa sekä ohjaan ryhmiä.
Kiipeilyssä viehättää lajiin sisäänrakennettu mitattavuus, palkitsevuus ja että se vie luontokohteisiin, joihin tuskin tulisi muuten ikinä mentyä. Eniten teen yön tai kahden sportti- ja trädireissuja Suomessa, mutta haaveilen pitkistä multipitcheistä ja isoista vuorista.
Olen diplomi-insinööri ja Suomen kiipeilyliiton auktorisoima köysitoiminnanohjaaja (KTO).

 

Follow

  • Google Places
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook

Contact

Nekala: 010 4204422 / Lielahti: 010 4204421

Address

©2020 by Tampereen Kiipeilykeskus Oy