Follow

Contact

Lielahti: 010 4204421 Nekala: 010 4204422

Address

©2018 by Tampereen Kiipeilykeskus Oy

TK-TIIMI

Meille asiakkaidemme turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Suoritamme joka vuosi ensiapu- ja turvallisuuskoulutuksen ja jokainen Nekalassa työskentelevä työntekijä on suorittanut kiipeilytilanvalvoja -koulutuksen. Me olemme TK:lla sinua varten - nykäise hihasta!

Meidät tavoittaa parhaiten Facebookin messengerissä, puhelimitse aukioloaikojen puitteissa ja sähköpostilla etunimi@tampereenkiipeilykeskus.fi.

ANNA

Asiakaspalvelu & ryhmänohjaus

Kiipeily on mulle rakas harrastus, johon syttyi kipinä 2012. Kiipeilyn parissa työskennellessä parasta on innostuksen näkeminen asiakkaissa. Olen myös muusikko ja opiskelen teatterimusiikkia ammattikorkeakoulussa.

PÄIVI

Hieronta & kiipeilykurssit

Aloitin kiipeilyn 2005, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kiipeilyssä hienointa on lajin elämyksellisyys, kauniit maisemat ja ulkoilmaelämä. Koulutukseltani olen hieroja, luonto- ja eräopas, Suomen kiipeilyliiton auktorisoima kiipeilyohjaaja (KO) sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

MIKKO

Asiakaspalvelu, reitit & kiipeilyvalmennus

Kiipeilyharrastus ohjasi minut TK:lle töihin 2014. Vastaan Nekalan päivittäisistä asioista ja ja aikuisten kiipeilyvalmennuksesta. Olen koulutukseltani liikunnan ohjaaja ja vastuukouluttaja.

PINJA

Asiakaspalvelu &vastuuohjaaja Kids ryhmät

Kiipeily on minulle vielä uusi opintojen ohella opittu tuttavuus. Omin harrastustaustani löytyy nuorempaa kilpauinnin puolelta, mutta tällä hetkellä ainoa tavoitteeni on haastaa kehoani erilaisilla liikuntamuodoilla. Päädyin TK:lle töihin rakkaudesta liikuntaa ja ihmisten liikuttamista kohtaan, tulevana keväänä minusta tuleekin valmis liikuntaneuvoja. Kiipeilyssä kivointa on jatkuva mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta.

RAMI

Asiakaspalvelu & ryhmänohjaus

Kokeilin kiipeilyä ensimmäisen kerran 2010 TK:n avajaisissa, ja sen jälkeen lajista on muodostunut minulle elämäntapa. 
Kiipeily tarjoaa loputtomasti uusia haasteita ja tilaisuuksia omien heikkouksien kehittämiseen ja toisaalta omien vahvuuksien hyödyntämiseen. 
Reittien monimuotoisuus ja loputtomat uudet haasteet sekä uudet maisemat Suomessa ja maailmalla tekevät lajista minulle erityisen kiehtovan. Nähdään TK:lla!

TOMMI

Reittivastaava & asiakaspalvelu

Kiipeilyn aloitin 2003 syksyllä. Kiipeilyssä minua kiehtoo lajin jatkuva tekninen uusien asioiden oppiminen, seikkailullisuus, yhteys luontoon ja yksilöllisyys.
Työssä uusien kiipeilyreittien rakentaminen on kaikkein antoisinta sekä ilo jota laji kanssaihmisille antaa. Vastaan kaikesta kiipeilyreitteihin liittyvästä molemmissa halleissamme.

REETTA

Ryhmänohjaus

Aloitin kiipeilyn 2010 kokeilemalla seinäkiipeilyä ja pian sen jälkeen olinkin jo TK:lla töissä. Tänä päivänä tykkää kiivetä helppoja vuoristoreittejä hienoilla näköaloilla. Soitan ammatikseni klarinettia. Olen Suomen kiipeilyliiton auktorisoima köysitoiminnanohjaaja (KTO).

KATI

Aikuisten kiipeilyryhmät & kurssit

 Aloitin kiipeilyn 2010. Innostuin siitä, miten kiehtovalla tavalla kiipeily haastoi kehon koordinaatiota ja tarjosi onnistumisen elämyksiä, kun "mahdoton" muuttui mahdolliseksi. Lajissa nautin myös sen leikkisyydestä, ilosta, yhteisöllisyys ja luontoyhteys. Työssä parasta on uusien asiakkaiden innostaminen kiipeilyn pariin. Olen koulutukseltani opettaja sekä Suomen kiipeilyliiton auktorisoima köysitoiminnanohjaaja (KTO).

EMMA

Toimitusjohtaja

Aloitin kiipeilyn seinäkiipeilykurssilla 2011 ja laji vei minut mennessään. 2014 sain TK:lta paikan kiipeilynohjaajana ja pikkuhiljaa olen ottanut enemmän vastuuta TK:n toiminnan pyörittämisestä. 2018 aloitin toimitusjohtajan tehtävässä. Kiipeilyssä nautin eniten itseni haastamisesta  - olipa haaste sitten hallilla tai vuorilla. Olen hallintotieteiden maisteri ja Suomen kiipeilyliiton auktorisoima kalliokiipeilykouluttaja (KKK).

OONA

Lasten ja nuorten valmennusryhmät & vastuuohjaaja Youth B-ryhmä, toimitusjohtajan sijainen 20.6.-3.8.2019

Olen aloittanut oman treenaamisen 2006 lasten ja nuorten valmennusryhmäläisenä ja ollut toiminnassa mukana siitä lähtien. Lasten ja nuorten valmennustoiminnasta olen ollut päävastuussa 2012 lähtien, ensin Kiipeilykerho Vertikaalin ja nyt TK:n. 
Lasten ja nuorten kanssa työskentelyssä parasta on nähdä heidän kehittyvän ja iloitsevan onnistumisistaan! 
Opiskelen päätoimisesti Tampereen yliopistossa kirjallisuustiedettä sekä aineen- ja luokanopettajan opintoja.