TK-tiimi

Tervetuloa TK:lle! Meille asiakkaidemme viihtyminen ja turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Tulethan siis kysymään, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Suoritamme joka vuosi ensiapu- ja turvallisuuskoulutuksen ja jokainen Nekalassa työskentelevä työntekijä on suorittanut kiipeilytilanvalvoja -koulutuksen.

Meidät tavoittaa parhaiten Facebookin messengerissä, instagramissa, puhelimitse aukioloaikojen puitteissa ja sähköpostilla info@tampereenkiipeilykeskus.fi . Valmennuksiin liittyvät kysymykset voi laittaa myös suoraan vastuuohjaajille etunimi@tampereenkiipeilykeskus.fi.

Anna

Asiakaspalvelu & ryhmänohjaus

Kiipeily on mulle rakas harrastus, johon syttyi kipinä 2012. Kiipeilyn parissa työskennellessä parasta on innostuksen näkeminen asiakkaissa. Olen myös muusikko ja opiskellut teatterimusiikkia ammattikorkeakoulussa.

Päivi

Hieronta & kiipeilykurssit

Aloitin kiipeilyn 2005, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kiipeilyssä hienointa on lajin elämyksellisyys, kauniit maisemat ja ulkoilmaelämä. Koulutukseltani olen hieroja, luonto- ja eräopas, Suomen kiipeilyliiton auktorisoima kiipeilyohjaaja (KO) sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

Mikko

Asiakaspalvelu, reitit & kiipeilyvalmennus

Kiipeilyharrastus ohjasi minut TK:lle töihin 2014. Vastaan Nekalassaturvallisuusasioista ja nuorten sekä aikuisten kiipeilyvalmennuksesta. Olen koulutukseltani liikunnan ohjaaja ja kiipeilytilan valvoja -kouluttaja.

Saara

Asiakaspalvelu & ryhmänohjaus, toimitusjohtajan sijainen 3.7.–15.8.2020

Aloitin kiipeilyn kiipeilykerho Tekiilan kautta 2016, ja lajista tuli nopeasti rakas ja tärkeä osa elämääni, jonka parissa toivoin myös työllistyväni. Tämä haave toteutui joulun alla 2018, kun aloitin työt Nekalan TK:lla. Suoritan samalla loppuun sosiaalipsykologian maisterinopintoja Tampereen yliopistolla. Kiipeilyssä parhaita juttuja ovat siihen liittyvä luontosuhde, huikeat ihmiset, pelkojen voittaminen ja se, kuinka treenin ja pitkäjänteisyyden myötä mahdottomalta tuntuneet asiat muuttuvat mahdollisiksi. Kaikista näistä pääsin viime kesänä nauttimaan trädikiipeilyn parissa. Olen myös vastuukouluttaja ja kiipeilytilan valvoja -kouluttaja.

Pinja

Asiakaspalvelu & vastuuohjaaja lasten ja nuorten valmennusryhmät

Kiipeily on minulle vielä melko uusi tuttavuus. Omin harrastustaustani löytyy nuorempaa kilpauinnin puolelta, mutta tällä hetkellä ainoa tavoitteeni on haastaa kehoani erilaisilla liikuntamuodoilla. Päädyin TK:lle töihin rakkaudesta liikuntaa ja ihmisten liikuttamista kohtaan. Työskentelen myös ryhmäliikunnanohjaajana sekä personal trainerina ja suoritan wellness-tradenomin opintoja. Vastaan TK:lla lasten ja nuorten valmennustoiminnasta sekä olen Lielahden ryhmien toinen ohjaaja. Kiipeilyssä kivointa on jatkuva mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta.

Rami

Asiakaspalvelu & ryhmänohjaus

Kokeilin kiipeilyä ensimmäisen kerran 2010 TK:n avajaisissa, ja sen jälkeen lajista on muodostunut minulle elämäntapa. 
Kiipeily tarjoaa loputtomasti uusia haasteita ja tilaisuuksia omien heikkouksien kehittämiseen ja toisaalta omien vahvuuksien hyödyntämiseen. 
Reittien monimuotoisuus ja loputtomat uudet haasteet sekä uudet maisemat Suomessa ja maailmalla tekevät lajista minulle erityisen kiehtovan. Nähdään TK:lla!

Tommi

Reittivastaava & asiakaspalvelu

Kiipeilyn aloitin 2003 syksyllä. Kiipeilyssä minua kiehtoo lajin jatkuva tekninen uusien asioiden oppiminen, seikkailullisuus, yhteys luontoon ja yksilöllisyys.
Työssä uusien kiipeilyreittien rakentaminen on kaikkein antoisinta sekä ilo jota laji kanssaihmisille antaa. Vastaan kaikesta kiipeilyreitteihin liittyvästä molemmissa halleissamme.

Reetta

Ryhmänohjaus

Aloitin kiipeilyn 2010 kokeilemalla seinäkiipeilyä ja pian sen jälkeen olinkin jo TK:lla töissä. Tänä päivänä tykkää kiivetä helppoja vuoristoreittejä hienoilla näköaloilla. Soitan ammatikseni klarinettia. Olen Suomen kiipeilyliiton auktorisoima köysitoiminnanohjaaja (KTO).

Emma

Toimitusjohtaja

Aloitin kiipeilyn seinäkiipeilykurssilla 2011 ja laji vei minut mennessään. 2014 sain TK:lta paikan kiipeilynohjaajana ja pikkuhiljaa olen ottanut enemmän vastuuta TK:n toiminnan pyörittämisestä. 2018 aloitin toimitusjohtajan tehtävässä. Kiipeilyssä nautin eniten itseni haastamisesta  - olipa haaste sitten hallilla tai vuorilla. Olen hallintotieteiden maisteri ja Suomen kiipeilyliiton auktorisoima kalliokiipeilykouluttaja (KKK). Tavoitat minut arkisin klo 10-18: Soitto/WhatsApp 050 568 8441 tai spostilla emma@tampereenkiipeilykeskus.fi.

Oona

Asiakaspalvelu

Olen aloittanut oman treenaamisen 2006 lasten ja nuorten valmennusryhmäläisenä ja ollut toiminnassa mukana siitä lähtien. Lasten ja nuorten valmennustoiminnasta olen ollut päävastuussa 2012 lähtien, ensin Kiipeilykerho Vertikaalin ja nyt TK:n. 
Lasten ja nuorten kanssa työskentelyssä parasta on nähdä heidän kehittyvän ja iloitsevan onnistumisistaan!
Opiskelen päätoimisesti Tampereen yliopistossa kirjallisuustiedettä sekä aineen- ja luokanopettajan opintoja.

 

Follow

  • Google Places
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook

Contact

Nekala: 010 4204422 / Lielahti: 010 4204421

Address

©2020 by Tampereen Kiipeilykeskus Oy