Naisten ilta 19.11.

Järjestämme TK Lielahden joogatilassa naisten illan torstaina 19.11. klo 17 sekä klo 18.30! Illan aiheena menkat ja treenaaminen.


Vaikuttaa siltä, että kuukautiskierrolla on suuri vaikutus treenaamiseen ja kierron huomioon ottaminen treenaamisessa voi johtaa parempiin tuloksiin kuin sen huomiotta jättäminen. Aiheeseen pureudutaan fysioterapeuttiopiskelijoiden Piritta Mutasen ja Veera Saarimäen alustuksella. Tämän jälkeen kuullaan vielä kalliokiipeilykouluttaja Emma Karjalaista, joka kertoo, miten menkkojen kanssa selviää kiipeilyreissuilla. Myös osallistujat saavat halutessaan jakaa omia kokemuksiaan.


Naisten illan osallistujamäärä on rajoitettu 12 henkilöön per tilaisuus, joten ilmoittauduthan etukäteen alla olevista linkeistä ja tulet paikalle vain terveenä! Illasta tehdään kooste myös blogiin, joten vaikka et pääsisi fyysisesti paikalle, pääsee aiheeseen tutustumaan jälkikäteen siellä. Järjestämme peräkkäin kaksi samanlaista tilaisuutta, joten ilmoittautua voit joko klo 17 alkavaan tai klo 18.30 alkavaan tapahtumaan. Pyydämme kaikkia osallistujia käyttämään tapahtumassa suojamaskia, niitä on saatavilla myös paikan päältä. Sisäänpääsy sarjakortin tai vuosijäsenavaimen leimauksella tai kertamaksulla. Sisäänpääsy sisältää myös vapaata kiipeilyä ennen tai jälkeen keskustelujen. Lämpimästi tervetuloa!

 

Follow

  • Google Places
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook

Contact

Nekala: 010 4204422 / Lielahti: 010 4204421

Address

©2020 by Tampereen Kiipeilykeskus Oy