Kiipeilykurssit

Img-13_edited_edited.jpg

Boulderoinnin starttikurssi – osat 1 ja 2

Boulderoinnin starttikurssilla opetellaan boulderoinnin alkeita. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla harjoitellaan jalkatekniikkaa ja hyvän ja rennon kiipeilyasennon löytämistä. Toisella kerralla kerrataan starttikurssin ykkösosan oppeja ja keskitytään itse kiipeilyyn. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja etsi itsellesi kalenterista sopivat keskiviikot osallistua kurssin ykkös- ja kakkososaan (nimillä Boulderstartti 1 ja Boulderstartti 2).

Kurssin hinta sisältää vuokravarusteet sekä kaksi viikkoa kiipeilyä. Starttikurssin jälkeen boulderointia voi jatkaa omatoimisesti.

Alaikäraja on 14 vuotta. 13–14-vuotiaat voivat tulla kurssille aikuisen seurassa.

Seinäkiipeilyn alkeet

Kurssi valmistaa sinut omatoimiseen ja turvalliseen yläköysikiipeilyyn sisäseinillä. Kurssin jälkeen suoritettuasi varmistuskortin voit kiivetä itsenäisesti yläköydellä mm. Tampereen Kiipeilykeskuksen sisäseinällä.

Kurssin hinta sisältää varmistuskortin ja kuukauden kiipeilyä kurssin jälkeen.

Alaikäraja 14 vuotta.

Img-32.jpg
Img.jpg

Seinäkiipeilyn jatkokurssi (liidikurssi)

Kurssi valmistaa sinut omatoimiseen ja turvalliseen alaköysikiipeilyyn eli liidaamiseen sisäseinällä. Kurssin jälkeen asiakas voi kiipeillä omatoimisesti alaköydellä sisäseinällä ja myös ulkokallioilla, jos on käynyt Kalliokiipeilykurssin.


Kurssin hinta sisältää varmistuskortin. Alaikäraja 14 vuotta.

Boulderoinnin jatkokurssi

Boulderoinnin jatkokurssi on tekniikkapainotteinen kurssi jo jonkin aikaa kiipeilyä harrastaneelle. Sisältöä voidaan alkeiskurssia paremmin räätälöidä osallistujien tarpeita vastaavaksi. Harjoitellaan mm. kanta- ja varvashookkeja, dynaamista liikkumista, ns. boksireittejä, ym. Suositeltu lähtötaso noin 6A.


Alaikäraja kursseille on 14-vuotta. 12–13-vuotiaat voivat osallistua kurssille aikuisen seurassa.

Business_Tampere__Tampereen_Kiipeilykesk
Img-51.jpg

Kiipeilijän voimaharjoittelu

Kiipeilijän voimaharjoittelu - Vammariskin pienentäminen ja suorituskyvyn parantaminen

Kurssilla perehdytään voimaharjoittelun perusteisiin ja harjoitellaan tekemään liikkeet oikeaoppisesti fysioterapeutin johdolla. Seuraava kurssi syksyllä 2019.

 

Follow

  • Google Places
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook

Contact

Nekala: 010 4204422 / Lielahti: 010 4204421

Address

©2020 by Tampereen Kiipeilykeskus Oy