Follow

Contact

Lielahti: 010 4204421 Nekala: 010 4204422

Address

©2020 by Tampereen Kiipeilykeskus Oy

Kiipeilykurssit

Img-32.jpg

Seinäkiipeilyn alkeet

Kurssi valmistaa sinut omatoimiseen ja turvalliseen yläköysikiipeilyyn sisäseinillä. Kurssin jälkeen suoritettuasi varmistuskortin voit kiivetä itsenäisesti yläköydellä mm. Tampereen Kiipeilykeskuksen sisäseinällä.

Kurssin hinta sisältää varmistuskortin ja kuukauden kiipeilyä kurssin jälkeen.

Alaikäraja 14 vuotta.

Img.jpg

Seinäkiipeilyn jatkokurssi (liidikurssi)

Kurssi valmistaa sinut omatoimiseen ja turvalliseen alaköysikiipeilyyn eli liidaamiseen sisäseinällä. Kurssin jälkeen asiakas voi kiipeillä omatoimisesti alaköydellä sisäseinällä ja myös ulkokallioilla, jos on käynyt Kalliokiipeilykurssin.


Kurssin hinta sisältää varmistuskortin. Alaikäraja 14 vuotta.

Img-13_edited_edited.jpg

Boulderoinnin starttikurssi – osat 1 ja 2

Boulderoinnin starttikurssilla opetellaan boulderoinnin alkeita. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla harjoitellaan jalkatekniikkaa ja hyvän ja rennon kiipeilyasennon löytämistä. Toisella kerralla kerrataan starttikurssin osan 1 oppeja ja keskitytään itse kiipeilyyn.

Starttikurssin jälkeen voi jatkaa boulderointia omatoimisesti.

Alaikäraja 15 vuotta.

Business_Tampere__Tampereen_Kiipeilykesk

Boulderoinnin jatkokurssi

Boulderoinnin jatkokurssi on tekniikkapainotteinen kurssi jo jonkin aikaa kiipeilyä harrastaneelle. Sisältöä voidaan alkeiskurssia paremmin räätälöidä osallistujien tarpeita vastaavaksi. Harjoitellaan mm. kanta- ja varvashookkeja, dynaamista liikkumista, ns. boksireittejä, ym. Suositeltu lähtötaso noin 6A.


Alaikäraja kursseille on 12 vuotta.

Img-51.jpg

Kiipeilijän voimaharjoittelu

Kiipeilijän voimaharjoittelu - Vammariskin pienentäminen ja suorituskyvyn parantaminen

Kurssilla perehdytään voimaharjoittelun perusteisiin ja harjoitellaan tekemään liikkeet oikeaoppisesti fysioterapeutin johdolla. Seuraava kurssi syksyllä 2019.