OHJATUT RYHMÄT

Tule viettämään meille synttäreitä, polttareita tai järjestä työporukalle liikunnallinen tiimipäivä. Ohjaajamme pitävät huolen, että jokaiselle löytyy sopivasti haastetta. Ohjelma on suunniteltu ensikertalaisille kiipeilijöille sopivaksi niin, että kaikki ryhmän jäsenet voivat osallistua ja kokea onnistumisen sekä yhdessä tekemisen ilon.

Lasten synttärit

Img-2_edited.jpg

Lasten synttäreillä kiipeillään, leikitään ja lopuksi herkutellaan omia eväitä. Nekalassa kiipeillään itsevarmistavilla laitteilla 9 metriä korkeilla seinillä. Lielahdessa jahdataan aarretta ja boulderoidaan matojen läpi. Tervetuloa tutust

Synttäreihin sisältyy varusteet, tunti ohjattua kiipeilyä ja tunniksi käyttöön tila, jossa  voi herkutella omia eväitä. Tulosta  kutsukortit vieraille.

Hinta: päivänsankari + 9 vierasta 200 € (/ 15 € ylimenevät)

Polttarit ja aikuisten synttärit

Img-45.jpg

Tulkaa juhlistamaan ystävänne erityistä päivää meille. Nekalassa ohjaaja haastaa teitä seinäkiipeilemään itsevarmistavilla laitteilla 9 metriä korkeiden seinien huipulle. Lielahdessa teitä haastetaan boulderseinällä. Jos teillä on jokin oma tehtävä, jonka haluatte morsiamen/sulhasen/päivänsankarin tekevän, me hoidamme järjestelyt etukäteen.

Kiipeilyyn sisältyy varusteet, tunti ohjattua kiipeilyä 10 henkilölle.

Hinta: 210 €  (ylimenevät 20 €/hlö)

Yritysryhmät

Img-21_edited_edited.jpg

Tervetuloa viettämään tiimi- tai tyhypäivää meille. Voitte valita seinäkiipeilyä Nekalassa tai boulderointia Lielahdessa. Voitte myös antaa meidän suunnitella teille liikunnallinen aktiviteetti teidän aikatauluunne sopivaksi. Kiipeilyn lisäksi päivään voidaan yhdistää lisämaksusta kehonhuoltotunti, kokoustila ja sauna. Nekalassa ohjaaja haastaa teitä seinäkiipeilemään itsevarmistavilla laitteilla 9 metriä korkeiden seinien huipulle ja varmistamaan kaveriailla seinillä. Lielahdessa teitä haastetaan boulderseinällä. Ohjaaja räätälöi ohjelman ryhmän taitotason mukaan.

Kiipeilyyn sisältyy varusteet ja 1.5h ohjattua kiipeilyä 10-30 henkilölle.

Hinta: alk. 250 €

Urheiluseurat

Img-51.jpg

Kiipeily on erinomainen oheisharjoite esimerkiksi palloilulajeille, jääkiekolle ja yleisurheilulle. Halleissamme on vapaat painot voimaharjoitteluun ja verryttelytilat. Seurojen on mahdollista varata omat viikottaiset vuorot joukkueille.

Kysy lisää ja kerro meille oletteko kiinnostuneita omatoimisesta vai ohjatusta harjoittelusta. Urheiluseuran on mahdollista varata maksuton tutustumiskäynti joukkueelle.

Tällä hetkellä tiloissamme harjoittelevat:

Kiipeilykerho Vertikaali ry

Tampereen Street workout ry