PALVELUT

Boulderointi ja seinäkiipeily

Lielahdessa kiipeily on boulderointia. Nekalassa on sekä boulderointia että seinäkiipeilyä.


Kiipeilyreitit vaihtuvat säännöllisesti. Reittikierto on noin 8 viikkoa. Seinäkiipeily- ja boulderointialueelta löytyy joka päivä sopivaa kiivettävää sekä ensikertalaiselle että harrastajalle, lapsille ja aikuisille.

IMG-7967_edited_edited.jpg

Seinäkiipeilyn alkeiskurssilla opit tiedot ja taidot omatoimiseen kiipeilyyn Nekalan yläköysivarmisteisilla seinillä. Boulderointikursseilla keskitytään kiipeilytekniikan opetteluun.

Img-15.jpg

Kiipeily sopii erinomaisesti tiimipäivän, tyhy-päivän tai polttareiden liikunnalliseksi aktiviteetiksi. Ohjaajamme pitävät huolta, että jokaiselle ryhmässä löytyy sopivasti haastetta.

Img-21_edited.jpg

Lapset ja nuoret

Kiipeilyharrastuksen voi aloittaa vanhempien seurassa milloin vain. Meillä on ohjattuja valmennusryhmiä viikonloppuisin. Lasten ja nuorten valmennuksesta vastaa Pinja Liljavirta.

Järjestämme ohjattuja kiipeilysynttäreitä sekä NEKALASSA että LIELAHDESSA.

Photo 20-08-2018, 12.05.31_edited.jpg

Päivi Lappalainen on erikoistunut kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin, osteopatiaan sekä kiipeilijöiden lihasjumien aukomiseen. Varaa aika Päiville.

tklle kuva.jpg

Lielahdessa on kehonhuoltotunteja ja joogaa. Tunneille ilmoittaudutaan varauskalenterissa ja maksu tapahtuu kertamaksulla tai sarjakortilla. Vuosijäsenille tunnit ovat maksuttomia.

Business_Tampere__Tampereen_Kiipeilykesk

2019 tammikussa aloitamme aikuisten kiipeilyryhmät. Lisätietoja tulossa pian.

Business_Tampere__Tampereen_Kiipeilykesk

TK-Shopista löydät varusteet seinäkiipeilyyn, boulderointiin ja kalliokiipeilyyn. Meillä on laaja valikoima kiipeilykenkiä La Sportivalta, Ocunilta ja Tenayalta. Henkilökuntamme auttaa sinua tossujen valinnassa. Tule tutustumaan valikoimaamme paikan päällä ja hörppää samalla kupillinen paikanpäällä jauhetuista pavuista valmistettua kahvia.

IMG_8262.jpg
 

Follow

  • Google Places
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook

Contact

Nekala: 010 4204422 / Lielahti: 010 4204421

Address

©2020 by Tampereen Kiipeilykeskus Oy