Tietosuojaseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Tampereen Kiipeilykeskus Oy

Y-tunnus: 2303654-0

Mäntyhaantie 2

33800 Tampere

Vastuuhenkilö: Emma Karjalainen

YHTEYSTIEDOT TIETOSUOJA-ASIOISSA

s-posti: info@tampereenkiipeilykeskus.fi

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN

Henkilötietojen keräämisen peruste on asiakasuhteen hoitaminen. Keräämme sinulta henkilötietoja, kun:

- rekisteröidyt (allekirjoitat käyttösäännöt)

- ilmoittaudut kurssille, ryhmäliikuntaan tai hierontaan

- laitat meille varauskyselyn/teet ryhmävarauksen.​

- tilaat meidän kautta tuotteen

ASIAKASREKISTERI

Asiakkaamme tulee olla tutustunut käyttösääntöihimme ja rekisteröitynyt, jotta voi käyttää Tampereen Kiipeilykeskuksen kiipeilytiloja. Poikkeus ovat ohjatut ryhmät. Keräämme ryhmän varaajan ja/tai yhteyshenkilön yhteystiedot. Katso kohta ryhmävaraukset alla.

KURSSI- HIERONTA JA RYHMÄLIIKUNTAVARAUSKALENTERI

Varauskalentereissa (kurssit, hieronta ja ryhmäliikunta) keräämme seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Luovutamme

kurssi-, ryhmäliikunta ja hierontavarausten yhteydessä kerätyt tiedot kyseisen kurssin ohjaajalle. Kerättyjä tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Varauskalenterin palveluntarjoaja on Vello Solutions Oy.

Kysymme sähköpostiosoitettasi, jos haluat kiipeillä sarjakortilla aukioloaikojen ulkopuolella ja/tai kun liityt vuosijäseneksi, jotta voit vastaanottaa jäseniä koskevat tiedotteet ja laskut sähköpostiisi.

Arvioimme jatkuvasti asiakastietojen säilyttämisen tarpeellisuutta. Säilytämme tietosi asiakasrekisterissä tarpeellisen ajan, kunnes tiedot eivät ole palvelumme käytön ja tarjoamisen näkökulmasta tarpeellista säilyttää tai niin kauan kuin on tarpeen, jotta täytämme meitä velvoittamien lakien määräykset.


Jos haluat tulla unohdetuksi, ota meihin yhteyttä. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan sinua koskevat tiedot järjestelmästämme.

ASIAKASKIRJEET JA VUOSIJÄSENKIRJEET

Rekisteröinnin yhteydessä kysymme sinulta lupaa lähettää asiakaskirje. Voit milloin vain lopettaa asiakaskirjeen tilauksen laittamalla spostia info@tampereenkiipeilykeskus.fi. Saatamme olla sinuun yhteydessä aukioloaikoihin, peruutuksiin tai kiipeilyn turvallisuuteen liittyvissä asioissa, vaikka et olisi asiakaskirjeen tilaaja.

RYHMÄVARAUKSET, VUOSIJÄSENEN LASKUTUKSEN MUUTOKSET JA ASIAKKAIDEN TILAUKSET

Seuraavien rekisterien palveluntarjoaja on Google LLC. Käytämme Google Drive:n seuraavia palveluita: Calendar, Sheets ja Forms.

Ryhmän varaajan yhteystiedot kirjataan Google-kalenteriin. Yhteystiedot säilytetään yhteydenpitoa varten varauksen ajankohtaan asti ja poistetaan, kun yhteystietoa ei enää tarvita. 4.11.2020 lähtien asiakkaanvarauksen yhteydessä antamat tiedot poistetaan viimeistään, kun maksu on suoritettu. 


Asiakastilaukset kirjataan Google Sheetille. Asiakkaiden tiedot poistetaan kun tilaus ei ole ajankohtainen tai viimeistään vuoden loppuun mennessä.


Tiedot laskutusmuutoksista ja vuosijäsenyyden jäädytyksistä kirjataan Google Sheetille.

Ylläpidämme Google Drivessä onnettomuuskirjanpidon (Sheets ja Forms). Emme säilytä Forms:ssa asiakkaan henkilötietoja.

ASIAKASTIETOJEN KÄSITTELY JA LUOVUTUS KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Noudatamme varovaisuutta ja asianmukaisia toimintatapoja asiakastietojen käsittelyssä. Kerrothan meille, jos huomaat puutteita. Luovutamme tietosi tarvittaessa Isatis Oy:n käyttöön.

 

Follow

  • Google Places
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook

Contact

Nekala: 010 4204422 / Lielahti: 010 4204421

Address

©2020 by Tampereen Kiipeilykeskus Oy