Vahva keho – selkeä mieli
Yoga with Nives Sutakovic

Joogan teemaviikonloppu TK Lielahdessa 21.–23.2.2020

Hinta: koko viikonloppu 190 € / Early bird ja TK:n vuosijäsenet tammikuun loppuun mennessä 170 €

Viikonloppu sisältää yhteensä 10 tuntia opetusta: 3 x 120 min joogaharjoituksen, meditaatioharjoituksen, joogahengitysharjoituksen, luennon sekä äänimaljarentoutuksia. Hintaan sisältyy myös mattovuokra.  

Mahdollisuus osallistua yksittäisiin päiviin: varausmahdollisuus avataan helmikuussa, kun koko viikonlopun varaajat ovat ilmoittautuneet. Perjantai 60 €, lauantaiaamupäivä 60 €, lauantai-iltapäivä 60 € ja sunnuntai 60 €. 

Maksu: ilmoittautumisen jälkeen saat maksulinkin. Earlybird-varaajien maksu tulee olla suoritettuna 3.2.2020 mennessä.

Missä: Harjuntausta 4, Tampere


Ilmoittaudu: tästä linkistä Vellon kalenteriin


Lisätiedot: susanna.intke@gmail.com, 040 742 8100


Teemaviikonlopun opetuskieli on englanti, mutta kielitaitovaatimuksia ei ole.


”Strength and firmness in our body – clarity in our mind” on joogan teemaviikonloppu, jossa syvennytään kehon vahvistamiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen sekä mielen selkeyttämiseen ja rauhoittamiseen joogan keinoin. Viikonloppu on suunnattu kaikille joogasta kiinnostuneille, jotka haluavat syventää omaa harjoitustaan sekä päästä tutustumaan joogaan ja sen historiaan perinteisen intialaisen tradition kautta. Viikonlopun aikana teemme seisoma- asanoihin perustuvaa joogaharjoitusta ja sukellamme eteentaivutusten, kiertojen ja taaksetaivutusten maailmaan. Harjoitukset huomioivat erityisesti olkapäiden ja yläselän alueen sekä lonkkien ja lantion alueen. Fyysisten harjoitusten lisäksi viikonloppu sisältää tutustumisen meditaatiotekniikkaan. Viikonlopun aikana pääsemme myös perehtymään joogahengitysharjoituksiin ja rentoutumaan äänimaljarentoutuksissa.

Teemaviikonlopun opettaa kansainvälisen joogakoulutuksen saanut jooga- ja meditaatio-opettaja Nives Sutakovic (ashtangayogahouse.comwww.facebook.com/ashtangayogahouse). Nives on suorittanut opettajakoulutuksen mm. iyengar- sekä astangajoogasta. Nivesillä on yli 25 vuoden kokemus joogan harjoittamisesta ja hän on opettanut joogaa eri puolilla maailmaa 10 vuoden ajan. Nives on intohimoinen kalliokiipeilijä ja hänellä on vankka kokemus erityisesti kiipeilijöille ja muille urheilijoille suunnatun joogaharjoituksen opettamisesta, jossa pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisemisessä. Teemaviikonlopun harjoitukset soveltuvat kiipeilijöiden lisäksi hyvin kaikille joogasta kiinnostuneille. 

OHJELMA:
Perjantai 21.2.
Klo 18–20.30 Orientaatio ja vahvistava seisoma-asanaharjoitus, jonka teemana on eteentaivutukset ja kierrot. Äänimaljarentoutus.

Lauantai 22.2.
Klo 10–12.30 Tutustuminen Vipassana Samatha -meditaatiotekniikkaan, meditaatioharjoitus. Joogaharjoitus, jonka teemana on liikkuvuuden parantaminen ja kehoa avaavat asanat. Äänimaljarentoutus.
Klo 12.30–13.30 Lounas
Klo 13.30–16.00 Johdatus joogafilosofiaan: mitä jooga on? Joogaa matolla ja maton ulkopuolella. Tutustuminen joogahengitysharjoituksiin (pranayama)
Sunnuntai 23.2.
Klo 10–12.30 Jooga- ja meditaatioharjoitus. Huomio erityisesti olkapäiden ja yläselän alueessa, työskentelemme kohti taaksetaivutuksia. Äänimaljarentoutus.

 

Follow

  • Google Places
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook

Contact

Nekala: 010 4204422 / Lielahti: 010 4204421

Address

©2020 by Tampereen Kiipeilykeskus Oy